AFVALLEN

afvallen

Een ander innovatief idee van dit eetcafé zijn de afslankavonden die op dinsdag en donderdag gehouden worden voor mensen die op dieet staan of graag af willen vallen. Deze avonden worden mede mogelijk gemaakt door de vergelijkingssite van casino’s: gokverstandig.com. Op deze avonden worden er uitsluitend gezonde gerechten geserveerd en kunnen de bezoekers op het terras terecht om de leukste en gezondste afslankrecepten op het internet te zoeken of te downloaden. Eetcafé Schenkel heeft een overeenkomst afgesloten met Stayhealthy die voor een groot aantal lekkere en gezonde recepten zal zorgen zowel in het restaurant als op hun website. Stayhealthy houd zich dan ook bezig met de verkoop van natuurlijke producten die als aanvulling voor een dieet kunnen worden gebruikt en heeft een breed aanbod van deze producten om gewicht te verliezen zonder je gezondheid in gevaar te brengen. Daarnaast kun je op deze website ook een groot aantal tips en adviezen vinden die het gewichtsverlies bevorderen en bovendien je lichaam een boost geven waardoor je jezelf dus veel fitter gaat voelen.

Afvallen is op zich voor veel mensen een moeilijke taak maar wanneer je het in het gezelschap van andere mensen kunt doen wordt het afslanken je alweer een stuk makkelijker gemaakt natuurlijk. Daarom organiseert eetcafé Schenkel  deze afslank avonden om mensen te helpen met afvallen en ze succesvol naar hun ideale gewicht te leiden. Op deze manier laat dit eetcafé op een duidelijke wijze zien dat ook mensen die op dieet staan en gewicht proberen te verliezen voor een lunch of diner naar een restaurant kunnen gaan zonder dat ze hiervoor hun afslankproces moeten onderbreken. Het is dan ook bekend dat de meeste mensen die af willen slanken vaak nee zeggen tegen een gezellig uitje of een restaurant. Dit doen ze vooral om niet in de verleiding te komen van hartelijke en calorierijke maaltijden of zoetigheid. Eetcafé Schenkel geeft met deze afslankavonden mensen de mogelijkheid om van een heerlijk en gezond diner te kunnen genieten terwijl ze tevens ervaringen kunnen delen met andere mensen die ook met overgewicht kampen.

De bezoekers die aan deze avonden meedoen en gebruik maken van het internet terras krijgen van Stayhealthy 5% korting bij aankoop van de supplementen die op hun website aangeboden worden.  Genieten van een heerlijk diner tijdens het afslanken hoeft dus helemaal geen probleem meer te zijn wanneer je aanwezig bent in het Eetcafé Schenkel, die met Stayhealthy en de afslankavonden ook aandacht besteed aan mensen met overgewicht en op deze manier de bezoekers aanmoedigt hun doel te bereiken. Meer hierover kunt u lezen in de sectie reviews waar een groot aantal deelnemers van deze avonden hun ervaringen en reacties aan ons achter hebben gelaten. Wanneer je dus van plan bent om een dieet te gaan volgen maar er enorm tegenop kijkt om eraan te beginnen dan kunnen voor jou deze afslankavonden een fantastische oplossing zijn. Een gezellige avond met een gezond en lekker gerecht in het gezelschap van mensen die hetzelfde probleem hebben als jij. Het zijn hartstikke gezellige avonden waar veel mythes en waarheden over het afslanken besproken worden. Daarnaast krijg je ook een boekje met gezonde recepten die je helpen bij het afvallen en kun je gezamenlijk ervaringen delen. Degenen die aan deze avonden meedoen en hun ideale gewicht bereiken krijgen van het Eetcafé Schenkel een diner voor twee personen cadeau.

Terug naar Home.